Zapaljeno vozilo u Zubinom Potoku

Foto: Kim, arhiva

Na području opštine Zubin Potok, jutros je zapaljeno vozilo marke Hjundai, kosovskih registarskih oznaka, saopšteno je danas iz Kosovske policije.

Prema izveštaju dostavljenom medijima, policiji je požar na vozilu čiji je vlasnik meštanin Zubinog Potoka srpske nacionalnosti, prijavljen u 3 i 34h.

“Nadležne policijske jedinice Policijske Stanice Zubin Potok odmah su izašle na lice mesta, preduzele sve potrebne policijske radnje i obavestile vatrogasnu jedinicu koja je stigla na lice mesta” navedeno je u policijskom izveštaju.

 U saopštenju se dalje ističe da je policija angažovanja na polju razrešavanja slučajeva vezanih za kako se ističe ” uglavnom paljenja vozila sa kosovskim registarskim oznakama”.

“Policija Kosova ostaje posvećena realizaciji svojih zakonskih obaveza i odgovornosti, hitroj istrazi i rasvetljavanju ovog i drugih slučajeva podmetanja požara, koji su se desili i bile usmerene protiv privatne imovine, uglavnom vozila registrovanih sa lokalnim registarskim tablicama RKS.  Pozivamo sve građane bez razlike da sarađuju sa Policijom Kosova, koja će kontinuirano brinuti o bezbednosti sviH građana bez razlike, u održavanju javnog reda i mira, otkrivanju ovakvih krivičnih dela i privođenju pred organe pravde počinilaca ovih krivičnih dela” stoji u saopštenju policije.

Comments

Pročitaj još