Dan za građane sa predsednikom opštine Gračanica

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primaće jednom nedeljno građane i sanjima razgovarati o različitim životnim temama, o njihovim problemima i o tome na koji način opština Gračanica može da im pomogne.

Popović je tim povodom uputio javni poziv građanima da se prijave za razgovor kod službenika pri kabinetu predsednika opštine, a koji će u najkraćem roku zakazati prijem.

Inače, predsednik opštine  Gračanica Srđan Popović danas je počeo da prima građane, sa kojima je razgovarao o njihovim problemima. Za razgovor je bilo prijavljeno 34 građana, a na razgovor je došlo njih 24.

“Oddanas, pasvakenarednenedelje, doksamjapredsednik, vrataopštineGračanicaćebitiotovrenazanašegrađane. Važno je da ja i moji saradnici lično od građana čujemo koji su njihovi problem i šta ih muči…, da to registrujemo i uradimo sve što možemo da te problem rešimo”, kazao je Popović.

“Mi smo servis građana. Oni su nas izabrali da vodimo ovu opštinu i naša je obaveza da pokažemo brigu, pažnju i razumevanje. Zajedno ćemo pokušati da rešavamo probleme, kako bi ovde  ostali i opstali, što je naš najvažniji cilj”, istakao je Popović.

 

Comments

Pročitaj još