• Početna>
  • Vesti>

Saopštenje gradonačelnika Gračanice, Parteša i Novog Brda

Gradonačelnici opština Gračanica, Parteš i Novo Brdo, Srđan Popović, Dragan Petković i Svetislav Ivanović izdali su zajedničko saopštenje u kome ističu da su “izjave koje su dali radnici ovih opština o Aljbinu Kurtiju, Nebojša Perić, Ivica Jančić i Zoran Cvetković bez ikakve težine, jer oni nisu nastupali na ovom montiranom događaju ispred naših opština, niti imaju ikakav predstavnički kapacitet, te ne mogu da predstavljaju stavove građana naših opština o bilo kom pitanju, a posebno ne o političkim temama”.

U saopštenju se ističe da, “organizator ovog montiranog događaja, Dejan Radivojević, takođe nema nikakav kapacitet da govori o stavovima srpskog naroda koji živi u opštinama Gračanica, Parteš i Novo Brdo, jer ga niko od građana nije birao za svog predstavnika niti su njegove izjave odraz stavova našeg naroda”. 

“Postavlja se pitanje čemu ovakvi događaji služe i kome je interes da se laži predstavljaju kao stavovi srpskog naroda. Ako je pak neki pojedinac odlučio ili prihvatio ulogu promotera albanskih lidera, onda je to njegova lična odluka i lični stav, a nikako stav našeg naroda”, stoji na kraju zajedničkog saopštenja gradonačelnika Gračanice, Parteša i Novog Brda ..

Izvor: RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još