• Početna>
  • Vesti>

Fondacija “Dajana Paunović” uručila Ljiljani Aksentijević orden Svete majke Anastasije

Foto: "Fondacija Dajana Paunović"

Fodancija “Dajana Paunović” zvanično je Ljiljani Aksentijević radnici Opštine Zvečan , dodelila orden Svete Majke Anastasije, kako su u saopštenju naveli kao jednoj od mnogih hrabrih žena sa Kosova i Metohije. Iz ove fondacije su naveli da je nju Aljbin Kurti nedavno ” označio kao vođu terorista iz Zvečana”.

Jedan od članova upravnog odbora Fondacije “Dajana Paunović”, Uroš Staletović je Ljiljani orden dodelio u prisustvu predsednika Srpske liste Gorana Rakića i njenih kolega iz Opštine Zvečan.

“Ponosan sam što u ime Fondacije “Dajana Paunović” mogu i zvanično da Vam danas predam ovaj orden i iskreno verujem da ćete ga sa ponosom čuvati” rekao je Staletović i preneo pozdrave direktorke Fondacije Dajane Paunović, koja kako je rekao “zbog zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju nije mogla da bude sa Vama i sa vašim kolegama”. Staletović je naveo da ona neće uprkos svim zabranama odustati od pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, te da će ta pomoć svakim danom biti sve veća.

Ljiljana Aksentijević je nakon prijema ordena kazala da ovo priznanje deli sa celim srpskim narodom, koji se bori da opstane na svojim ognjištima i da veruje da će u tome uspeti.

Ljiljana Aksentijević, inače ima povredu kičme i ima problem i sa donjim ekstremitetima, navedeno je u saopštenju iz fondacije.

Comments

Pročitaj još