• Početna>
  • Vesti>

Treći Vaskršnji turnir u stonom tenisu sledeće sedmice u Lapljem Selu

Foto: TOG

Turistička ogranizacija Gračanice (TOG) organizuje treći „Vaskršnji turnir u stonom tenisu“ koji će biti održan u četvrtak, 9. maja, u prostorijama Sportske hale u Lapljem Selu.

Kako navode organizatori, turnir će i ove godine biti humanitarnog karaktera, pa pozivaju sve zainteresovane da u duhu velikog i radosnog hrišćanskog praznika odvoje deo svog slobodnog vremena i pomognu svom meštaninu, dvanaestogodišnjem Luki Sekuliću iz Gračanice koji boluje od portne hipertenzije i čiji je život ozbiljno ugrožen ovim stanjem.

Pravo učešća imaju učenici osnovnih i srednjih škola, starosne grupe od 10 do 18 godina, kao i svi ljubitelji ovog sporta stariji od 20 godina. Takmičenje se odvija u singl kategorijama – mlađim i starijim ženskim i mlađim i starijim muškim kategorijama, i veterani. Prijave takmičara se mogu izvršiti do utorka, 7. maja.

“Vaskršnji turnir u stonom tenisu biće događaj gde rezultat neće biti u prvom planu, već humanost, a sve koji ne budu bili 9. maja u Lapljem Selu, pozivamo da u skladu sa mogućnostima pomognu našem Luki”, navode iz TOG.

Zainteresovani se za dodatne informacije, kao i za prijave učešća, mogu javiti na kontakt telefon: +38347128364.

Turnir počinje u 11.00 časova.

Turistička ogranizacija Gračanice ovaj događaj organizuje u saradnji sa Opštinskim odeljenjem za omladinu i sport.

Comments

Pročitaj još