Srpska lista pozdravila akciju Kosovske policije

Foto: Srpska lista

Srpska lista je u svom saopštenju pozdravila akciju Kosovske policije u kojem je pronađena laboratorija za proizvodnju narkotika, u kojem poručuju da se ovakvim akcijama štiti omladina i celokupno društvo.

“Srpska lista pozdravlja akciju policije iz Regiona-Sever koja je danas sprovedena sa ciljem suzbijanja kriminaliteta u oblasti narkotika, čime se pre svega štiti naša omladina, i naša deca od ove pošasti koja razara svako društvo. Ova akcija je pokazala da policajci Regiona-Sever imaju sposobnosti i kapaciteta da se suprotstave kriminalitetu” navodi se u saopštenju.

U svom saopštenju Srpska lista je osudila kriminalno delovanje pojedinaca.

“Koristimo priliku da istaknemo da u ime Srpske liste i našeg naroda osuđujemo ovakvo kriminalno delovanje pojedinaca. Dajemo punu podršku policiji Regiona-Sever da nastavi sa ovakvim akcijama i ne dozvoli pojedincima da svojim kriminalnim aktivnostima kriminalizuju čitav sever gde žive pošteni ljudi i domaćini” ističe se.

“Želimo jasno da poručimo da kada god policija sprovodi profesionalne akcije poput ove uvek će imati podršku Srpske liste i naših građana” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Comments

Pročitaj još