• Početna>
  • Vesti>

Generalni sekretar SSS Goran Marinković u poseti Gračanici

Generalni sekretar Sporstkog saveza Srbije Goran Marinković posetio je danas opštinu Gračanica , kako bi se upoznao sa funkcionisanjem  dvadeset sportskih klubova,koji funkcionišu po sistemu Srbije na teritoriji Opštine Gračanica.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas sa gradonačelnikom opštine Gračanica Srđanom Popovićem razgovarao o radu sportskih klubova u Gračanici. U skorijoj budućnosti Gračanica će dobiti svoj  lokalni  i teritorijalni Sportski savez, koji će postati  član  Sportskog saveza Srbije. Gračanica ima uslova za svoj savez  i infrastruktura ovog sportskog kompleksa “Dragan Džajić”  je zadovoljavajuća da mladi sportisti napreduju i budu uspešni“, rekao je Marinković.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović rekao je da  današnja poseta garantuje bolju budućnost sportistima na teritoriji opštine Gračanica.

“Upoznali smo Marinkovića kako funkcionišu klubovi ovde. Poseta Gračanici od strane predstavnika SSS je značajna za sve nas, a posebno one koji se aktivno bave sportom”, rekao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još