• Početna>
  • Vesti>

Policija utvrdila identitet napadača na starije lice u Zvečanu

Pripadnici Regionalne istražne jedinice, utvrdili su identitet mogućih izvršilaca krivičnog dela „lake telesne povrede“, u incidentu koji se desio 25. aprila 2019. godine u blizini perionice „Sjaj“ u Zvečanu, potvrdio za Radio Kontakt plus, regionalni portparol Kosovske policije, Branislav Radović.

Identifikovani su izvršioci sa sledećim inicijalima: T. J. (1993), N. A. (1999) i A. Ć. (1991).

„Slučaj je registrovan u policijskoj stanici Zvečan. Osumnjičeni su privedeni i tokom intervjua, u potpunosti su priznali izvršenje krivičnog dela, navodeći i priznajući da su dana 25.04.2019. u Zvečanu, ničim izazvani, izvršili fizički napad na žrtvu T. T. (1949) i tom prilikom naneli mu lake telesne povrede, u cilju sticanja lične imovinske koristi za sebe i druga lica na nezakonit i protivpravan način“, objašnjava Radović.

On dodaje da je u ovom slučaju utvrđen i identitet nalogodavca, za koga se osnovano sumnja da je naručio izvršenje ovog krivičnog dela. 

Slučaj je rasvetljen u potpunosti i uz krivičnu prijavu, biće prosleđen Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici na dalje postupanje u redovnom postupku.

Izvor: Radio Kontakt Plus

Comments

Pročitaj još