Muškarac iz Zubinog Potoka uhapšen zbog eksploziva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S.L. (1979) iz Zubinog Potoka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave.

Policija je u Aranđelovcu, u torbi kod osumnjičenog, pronašla 500 grama eksploziva, inicijalnu kapislu i četiri okvira za automatsku pušku, saopšteno je iz Policijske uprave u Kragujevcu. Da mu se ne bi otkrio identitet, policijskim službenicima je prilikom legitimisanja dao na uvid falsifikovanu ličnu kartu sa svojom fotografijom sa podacima druge osobe. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Izvor: Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."