• Početna>
  • Vesti>

Lučić u Kosovskoj Mitrovici: Budite uvereni da ćemo ostati ovde da radimo

Foto: Kosovo online

Generalni direktor “Telekom Srbija” Vladimir Lučić obišao je danas poslovnicu “MTS d.o.o.” u Kosovskoj Mitrovici. “Budite uvereni da ćemo ostati ovde da radimo”, poručio je Lučić.

Lučić je istakao da je zadovoljan sa svim što kompanija postiže, da ima preko 250 zaposlenih.

„Ova kompanija svake godine povećava sve više i više prihod i broj korisnika i ponosni smo na njeno poslovanje. Veoma smo zadovoljni. Rezultat je i ova nova zgrada u Mitrovici, kao i nova zgrada u Gračanici. Trudimo se da svake godine unapredimo poslovanje a naravno danas da pružimo podršku radnicima da će Telekom Srbija uvek stati iza njih, pa i u ovom slučaju koji se desio, a to je da smo juče dobili obaveštenje od Agencije za registraciju poslovnih korisnika u kome se nalaže naše brisanje iz registra pod potpuno čudnim objašnjenjem da jedan od članova menadžmenta, po njihovim merilima, ima neispravan pasoš. U pitanju je očigledno katastrofalna greška koja je napravljena iz namere Agencije koja je sada u jednoj kampanji internoj protiv Kljana Kosova i da nas uključi u taj sukob”, rekao je Lučić.

Navodi da je Telekom Srbije „MTS d.o.o.“ registrovan po Briselskom sporazumu, da se jasno u registru Agencije iz Prištine to vidi pa ne postoji ni jedan objektivan pravni razlog za ovakvu odluku.

“Imamo rok od 30 dana da se žalimo na to rešenje i potpuno sam siguran, zato što je to rešenje političko, a ne utemeljeno pravno, da će se taj problem rešiti na pravi način. O ovom problemu obavestili smo sve ambasade u Prištini, Beogradu, kao i relevantne činioce u Briselu. Zbog ovog apsurdnog razloga koje smo dobili ovim rešenjem na početku nam je bilo teško da objasnimo ovaj slučaj, jer je bilo poprilično čuđenje svih koji su nas slušali kako smo mi uopšte dobili to rešenje na osnovu ovakvog razloga, pa sam uveren da je došlo do greške koju će Agencija u drugostepenom rešenju ispraviti. Ako ne onda ćemo sudski tražiti zaštitu”, ističe Lučić.

On je najavio ambiciozne planove za naredni period.

“Budite uvereni da ćemo ostati ovde da radimo, da širimo poslovanje na ovoj teritoriji kao što smo radili u prethodne tri godine, naš cilj je da u jednom trenutku i ovde postanemo i u mobilnoj i fiksnoj operator broj jedan”, poručio je Lučić.

Comments

Pročitaj još