• Početna>
  • Vesti>

Petković: Preko hrvatskih medija Kurti pronalazi pogodno tle da iskaže mržnju prema Vučiću

Foto: Tanjug

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je u saopštenju za javnost, da Aljbin Kurti napadima na  predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, preko hrvatskih medija nalazi pogodno tlo za svoju bolesnu i opsesivnu mržnju prema njemu, birajući baš dan kada Srbi tuguju zbog masakra 14 srpskih žetelaca u Starom Gracku”, ističe Petković.

On podvlači da udruženi napadi Kurtija i hrvatskih medija protiv Srbije i Vučića, sve  jasnije pokazuju da je naša država na pravom putu, a Srbi sa KiM još snažnije uz svog predsednika.

,,Zbog toga napada porodicu Vučić, zbog toga šalje svoje falange da maltretiraju Danila Vučića, zbog toga nabavlja različita naoružanja, ne bi li se okuražio i ohrabrio, jer se plaši i Vučićeve senke”, dodaje se u saopštenju.

Direktor Kacelarije za KiM upozorava da Kurti ozbiljno može da ugrozi mir na čitavom Balkanu.

,,Više je nego opasno kada se jedan balkanski piroman naoružava skrivajući se iza nekakvih nepostojećih ,,odbrambenih razloga”, jer mu niko ne preti, ali on preti da ugrozi mir i stabilnost na prostoru čitavog Zapadnog Balkana.

Sramota je kada se takvi apsolutisti poput Kurtija koji sanjaju Veliku Albaniju i žele Drugu Prizrensku ligu, pozivaju na demokratiju, a svakim svojim postupkom pokazuju svoje anticivilizacijsko lice”, poručuje Petković.

Comments

Pročitaj još