• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Od 21 sat na RTS-u odgovoriću na sve izrečene laži, čuvaćemo i braniti Srbiju

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će posle teške, veruje uspešne borbe, u Briselu, večeras odgovarati svim političkim i medijskim manipulatorima koji bi, kako je rekao, za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu.

Vučić je rekao da Srbija nema cenu i da je to nešto što nikada nisu razumeli.

“Pobedićemo ih. Pobediće Srbija”, naveo je predsednik na Instagramu.

“Analiziram šta se sve dogodilo. Borili smo se koliko je bilo moguće u teškim uslovima i izborili i za budućnost Srbije u miru, za nastavak investicija u našu zemlju. A čuvamo svoju zakletvu i Ustav Srbije i Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije”, naveo je predsednik.

“Večeras od 21, molim vas pogledajte, na RTS govoriću o svim manipluacijama, lažima, neistinama koje šire ne samo tastatura ratnici, tajkunski mediji, već i RTS, Tanjug i mnogi drugi. Za nas nema druge Srbije, imamo jednu, čuvaćemo je i branićemo je” dodao je Vučić.

U Briselu je juče održana nova runda razgovora između Beograda i Prištine, najpre odvojeni razgovori sa sa evropskim komesarom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, a zatim i trilateralni sastanak.

Comments

Pročitaj još