• Početna>
  • Vesti>

Pantović: Razgovarao sam sa Pantićem telefonom, kaže da ima terapiju i da je dobro

Ljubomir Pantović, jedan od advokata bivšeg pripadnika Kosovske policije, Dejana Pantića, čije je hapšenje bilo povod da Srbi postave barikade na severu Kosova pre 13 dana, rekao je za TV Prva da se čuo telefonom sa svojim klijentom, da se on oseća dobro, da prema njemu dobro postupaju i da nema nekih većih primedbi.

Advokat Pantović je danas odgovorio na pitanja nekoliko redakcija i rekao da je kod klijenta “primetio nervozu, jer se već 13 dana nalazi u jednom kontejneru, uskom prostoru bez mogućnosti da izađe na čist vazduh. Takođe mu je teško što ne komunicira sa advokatom i porodicom”.

Pantović je za TV Prvu, rekao da mu je optuženi ukazao na nekoliko važnih stvari na koje treba da obrati pažnju u procesu zastupanja, te da će u dogovoru sa kolegom Vlajićem razmotriti detalje.

Takođe dodaje da je podneo pisani zahtev Osnovnom sudu u Prištini da mu se omoguće posete advokata i porodice, kao i da mu se obezbedi bar telefonski razgovor.

Prema rečima Pantovića,preneo je porodici da mu je Pantić potvrdio da ima sve što mu je potrebno, kao i svu potrebnu terapiju.

„Nadam se da će uskoro biti u normalnoj ustanovi za pritvor i da će sam pritvor vrlo brzo biti ukinut, jer nije ni bilo zakonskih razloga da mu se on odredi“, kaže Pantović.

Comments

Pročitaj još