Pretučen mladić u Gračanici

RTV Gračanica

Bez ikakvog povoda i razloga kosovski policajac iz Policijske stanice u Gračanici sinoć nešto pre 23 sata pretukao je dvadesetdvogodišnjeg Nikolu Sekulića iz Gračanice nanevši mu teške telesne povrede.

Mladiću Nikoli Sekuliću, na Hirurškom odeljenju Kliničko-bolničkog centra u Gračanici je utvrđeno da mu je polomljen nos, zbog čega je nakon ponoći prebačen u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici. Nikola Sekulić je danas u Policijskoj stanici Gračanica dao izjavu u svojstvu oštećenog lica.

Prilikom privođenja moj klijent je zadobio teške telesne povrede sagledive u prelomu nosne kosti. Osnovano se sumnja da je ta povreda nastala od strane jednog od policajaca koji su bili u patroli te noći, a koji je primenio neprimerenu silu. Sekulić je trenutno na saslušanju gde daje izjavu u svojstvu žrtve ispred inspektora Policijskog inspektorata Kosova, nakon čega ćemo znati dalje detalje – rekao je za RTV Gračanicu advokat povređenog mladića Negovan Šaranović.

Naša ekipa je u više navrata pokušala da stupi u kontakt sa komandirom Policijske stanice u Gračanici, međutim nije bilo odgovora na naše pozive.

Comments

Pročitaj još