• Početna>
  • Vesti>

Stonoteniserke iz Gračanice na sedmodnevnom kampu u Krupnju

Naša Gračanica.com

Petoro mladih stonoteniserki iz opštine Gračanica, zajedno sa svojim trenerom borave na stonoteniskom „GEWO“ kampu u Krupnju.

Nakon posete Novom Sadu gde su bili gosti tamošnjem stonoteniskom klubu, pet stonoteniserki, članice kluba „Pokretač“ iz opštine Gračanica, u pratnji trenera Dejana Jevtića, nalaze se na sedmodnevnom „GEWO“ kampu u Krupnju, na kojem učestvuju sportisti iz osam evropskih zemalja.

Zajedno sa delegacijom Gračanice, prvog dana boravka u Krupnju, bio je i direktor opštinskog odeljenja za omladinu i sport Dušan Cvejić.

Cvejić se tom prilikom sastao sa predsednikom opštine Krupanj Ivanom Isailovićem, sa kojim je dogovorena dalja saradnja, posebno u oblasti sporta.

Direktor omladine i sporta, Dušan Cvejić, predsedniku Isailoviću je preneo pozdrave predsednice opštine Gračanica prof. dr Ljiljane Šubarić i uputio poziv da za Dan opštine Gračanica poseti Gračanicu.

„Veoma mi je drago što na stonoteniskom kampu u Krupnju učestvuju i mlade stonoteniserke iz opštine Gračanica, što je plod dobre saradnje. Ovo je sjajna prilika da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja, kako bi razmenili veštine i znanja. Nastavićemo i u budućnosti da pomažemo i ulažemo u razvoj naše omladine, kako bismo im obezbedili srećnije i kvalitetnije odrastanje“, kazao je Cvejić.

Comments

Pročitaj još