• Početna>
  • Vesti>

Uništavanje imovine u Zubinom Potoku; privođenje u Leposaviću zbog „ilegalnog ulaska“

Foto: KoSSev

Kosovska policija saopštila je danas u svom 24-časovnom izveštaju da je u selu Kovače u opštini Zubin Potok ovog četvrtka kasno uveče registrovan slučaj uništenja ili oštećenja imovine i zastrašivanje.

Policija je obaveštena o tuči u restoranu u kojoj je navodno učestvovalo više osoba.

Policijske jedinice su izašle na lice mesta i obavile razgovor sa vlasnikom lokala, koji je u izveštaju označen kao jedan od osumnjičenih.

Pozivajući se na navode vlasnika, u policijskom saopštenju stoji da je gost u ovom lokalu u pijanom stanju načino štetu na više stolova i stolica u vrednosti oko 800 evra, dok mu je vlasnik lokala naneo lake povrede.

Iz policije dodaju da je drugoosumnjičeni juče uhapšen i da je nakon saslušanja, na osnovu naloga tužioca, pušten na slobodu, a da se slučaj istražuje.

U 24-časovnom izveštaju Kosovske policije našao se i slučaj „ilegalnog prelaza“, odnosno ulaska na teritoriju Kosova iz pravca centralne Srbije.

Slučaj je registrovan u naselju Bistrica u opštini Leposavić.

Iz policije navode da je juče, na podne, patrola zaustaila državljanina Srbije koji se kretao ilegalnim putevima i ušao na teritoriju Kosova.

O slučaju je obavešten nadležni tužilac koji je nakon ispitivanja naložio da osumnjičeni bude priveden, navodi se u izveštaju.

Policija je danas izvestila o jučerašnjem hapšenju traženog lica na prelazu Merdare.

Kako su saopštili, na osnovu naredbe suda, uhapšena je osoba sa Kosova koja je upućena na izdržavanje kazne zatvora u Smrekovnici.

Comments

Pročitaj još