Vujičić i Marić osudili pretnje Radoičiću

Narodni poslanici sa Kosova u Skupštini Srbije Danijela Vujičić i Ljubomir Marić najoštrije su osudili pretnje ubistvom koje je potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću uputio poslanik Pokreta Samoopredeljenja Arber Redžaj.

Redžaj je nakon snimka potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, na svom Fejsbuk nalogu napisao da Radoičić želi da bude ili ubijen ili uhapšen.

On je poručio i da Radoičić želi da podigne ustanak Srba što bi, kako kaže, moglo da dovede do njegovog ubistva ili hapšenja. 

“On ili želi da bude ubijen ili da bude uhapšen ili da podigne ustanak Srba što bi moglo da dovede do jednog do navedenog”, poručio je Redžaj.

“Da li iz straha ili iz mržnje, a verovatno i jedno i drugo, dotičnom glasnogovorniku Kurtija je izgleda zasmetala rečenica: “Vratio sam se, a vi znate šta to znači!?”  Za Srbe znači bedem odbrane našeg opstanka, naše slobode, pravde i našeg postojanja.  Dokaz hrabrosti koja je u borbi jača od njihove slabosti koja traje. Za marionete i kukavice iz Prištine je dokaz da se kukavičluk u svom vrhuncu pretvara u neljudsku okrutnosti” navode poslanici Vujičić i Marić u saopštenju.

“Ova pretnja ubistvom dolazi kao nastavak napada kako iz Prištine, ali isto tako i od Kurtijevih saveznika i savetnika iz Beograda, koji putem medija registrovanih u Luksemburgu šire laži i crtaju metu Milanu Radoičiću ne bi li ga ‘odstranili’ ne samo iz naše južne pokrajine nego i iz zemlje Srbije, pa i sa ovog sveta. Napatvoreno zlo ponovo izvire iz svih njih kojima je teško da izgovore da je KIM Srbija. Dodelili ste gospodo sebi činove koje ne znate da nosite. Onaj koji Milan nosi, čin vodje i lidera, dodelio mu je narod na KiM. Zar ima veće privilegije!?”, poručuju poslanici. 

Comments

Pročitaj još