• Početna>
  • Vesti>

Petković: Pesma “Poleteo soko sivi” ostaće kao svojevrstan zapis u amanet budućim generacijama

Foto: Fejsbuk

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk nalogu da je imao priliku da čuje novu pesmu Milana Vasića “Poleteo soko sivi” , koju je ocenio kao pesmu u kojoj je utkano mnogo ljubavi, posvećenosti i vere i koja će ostati kao svojevrsan zapis budućim generacijama.

“Mnogo je pesama spevano o Kosovu i Metohiji, a ja sam danas imao tu čast da čujem najnoviju pesmu koju je svom rodnom Kosmetu posvetio naš glumac Milan Vasić – „POLETEO SOKO SIVI“
Mnogo ljubavi, posvećenosti i vere utkano u ovu pesmu o lepoti naše južne pokrajine, o istinskim vrednostima na kojima počiva naše Kosovo i Metohija – porodici, ognjištu, časti, našim svetinjama. Ona je svojevrsni je zapis o Kosovu i Metohiji koji će ostati u amanet budućim generacijama i zato ova pesma na svom putu ima punu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju” naveo je Petković u svojoj objavi.

Petković dodaje da je prethodnih nedelja autor pesme Milan Vasić snimao najlepše kadrove Kosova i Metohije za video spot koji će pratiti ovu pesmu, od Šare i Brezovice, preko Velikog Ropotova, manastira Visoki Dečani.

“Verujte, po onome što sam video, biće to pesma koja će svakome izmamiti i osmeh i po neku suzu.
Rad se polako privodi kraju, a tada će poleteti soko sivi da nosi glas o našem Kosovu i Metohiji. Sokole, nek ti je srećan let” poručio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u svojoj objavi.

Comments

Pročitaj još