Infrastrukturom do bolje i stabilnije budućnosti

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica – Aleksandar Spirić danas je sa svojim saradnicima obišao radove na zgradama koje će prevashodno udomiti mlade bračne parove , socijalno ugroženo stanovništvo kao i one porodice kojima još uvek nije rešeno osnovno egzistencijalno pitanje. Obzirom da je Kosovska Mitrovica duži niz godina jedno veliko gradilište, tim tempom se nastavlja i dalje.

Sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju, podršci i svesrdnoj pomoći Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića , nastavlja se širenje kapaciteta za dobrobit svih građana. Jedino radom i uzajamnim zalaganjem može se postići boljitak, lepša i sigurnija budućnost.

Danas je predsednik Spirić obišao radove na sedam novih zgrada . Radovi teku uobičajenim tokom a uskoro će mnoge porodice dobiti svoj krov nad glavom, na skoro svim lokacijama u gradu.

Uz radove na zgradama, privode se kraju i ostali projekti koji će značajno uticati na funkcionalnost , pre svega saobraćaja, na uređenju trgova i parkova, kao i na ulepšavanju samog grada, čiji se završetak očekuje do kraja godine.

Izvor : Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još