Ivanović: U 2018. iz Zdravstvenog centra u KBC

|Direktor Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica dr Milan Ivanović, gostujući  uoči Nove godine u  programu TV Most, govorio je o radu ove zdravstvene ustanove na severu Kosova i Metohije i rekao da će transformacija iz Zdravstvenog centra u Kliničko-bolnički centar biti ostvarena tokom 2018. godine

KBC Kosovska Mitrovica će imati dobre stručne kadrove, biće dobro  opremljen, samim tim biće i efikasnije zdravstvene zaštite svih građana Kosova i Metohije.

„Tokom ove godine imali smo jednu složenu godinu u svakom slučaju ali ja je procenjujem kao uspešnu. I pored velikog broja pacijenata uspeli smo da svima pružimo zdravstvenu zaštitu, da sarađujemo sa našim eminentnim zdravstvenim ustanovama u centralnoj Srbiji, da primenimo neke nove dijagnostičke procedure. Naravno, sve usluge su besplatne“, rekao je dr Ivanović.

Kao i u celoj Srbiji tako i u ovom zdravstvenom centru bilo je akcija besplatnog pregleda građana, do sada je pregledano preko 600 lica. Doktor Milan Ivanović je rekao da se, inače, participacija na prostoru Kosova i Metohije ne naplaćuje.

Dr Ivanović je istakao dobru saradnju sa VMA sa koje jednom mesečno u Kosovsku Mitrovicu dolaze eminentni lekari.
 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još