• Početna>
  • Vesti>

Pucnjava u Zvečanu noćas, teško ranjeni mladići operisani, potrebna krv

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je da su braća Nikola i Đorđe Anđelković iz Zvečana teško povređeni u pucnjavi koja se tokom noći desila u centru Zvečana i da su povrede sanirane. Nikola je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je hitna intervencija , zaustavljeno je krvarenje ali je zbog povrede glave , kolima hitne pomoći, u jutarnjim satima prevezen u zdravstveni centar Kragujevc” rekao je Elek za TV Most.

On je dodao da je njegov brat Đorđe zadobio više povreda u predelu vrata , grudnog koša, abdomena i karlice i da je pogođen sa više projektila.

“Đorđe je trenutno stabilno , urađena je hirurška intervencija, drenirana su oba plućna krila , nalazi se na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti”, rekao je doktor Elek koji je sa doktorom Gojkom Igrutinovićem bio dežuran tokom protekle noći.
Za njegov dalji oporavak neophodna je krv , pa je upućen apel svim građanima da se odazovu.
Za napad su osumnjičeni P.P. i Đ.S. rođeni 1997, sa kojima je u toku operativni rad u policiji, potvrđeno je za KoSSev u policiji.
“U 01:50 časova u ulici Bube Mihajlovića u Zvečanu, ispred Trebjese, došlo je do upotrebe vatrenog oružja kada su teže povređena dva lica. Osumnjičena lica P.P. i Đ.S. rođeni 1997. godine lišena su slobode i nalaze se u službenim prostorijama policije. Takođe, konfiskovana su i dva pištolja kojima je poćinjeno ovo krivićno delo. Sa licima je u toku operativni rad,” rekao je rano jutros u izjavi za KoSSev, šef operative za Sever, Željko Bojić.

Izvori: Tv Most i Kossev portal
Foto: Ilustracija

Comments

Pročitaj još