• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Teniskog saveza Srbije i Teniskog centra “Novak“ posetili su Gračanicu

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović ugostio je danas, Bili Džin King kup reprezentativku Srbije Lolu Radivojević i trenera za „program tenis 10s“ Teniskog saveza Srbije Dragana Ilića.

Nakon održane jednodnevne teniske klinike u Gračanici za najmlađe ljubitelje belog sporta Lola Radivojević posetila je Opštinu Gračanica zajedno sa trenerom za program „tenis 10s“ Draganom Ilićem, gde su razgovarali sa predsedikom Popovićem o daljoj saradnji.

Na sastanku je bilo reči o mogućoj realizaciji određenih projekata preko Teniskog centra „Novak“.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popvić poručio je „Zadovoljstvo je ugostiti predstavnike Teniskog centra „Novak“ i našu Lolu Radivojević koja je najbolja juniorka u Srbiji.
Mladost je radost, energija i hrabrost, a ljubav pokretač i nosilac svega dobrog. Dokaz ove tvrdnje dala nam je najbolja juniorka Srbije, šesnaestogodišnja Lola Radivojević koja je prvi dan avgusta 2021. uprkos teškim vremenskim uslovima izazvanim visokim temperaturama iskoristila da poseti mališane u Gračanici i održi jednodnevnu tenisku kliniku za najmlađe ljubitelje belog sporta.

Višestrukoj državnoj šampionki, članici Teniskog centra Novak užitak je bio upravo taj da podeli taj dan sa decom na Kosovu i Metohiji, da se zajedno odneguju sportski duh, razmene pozitivnu energiju i osmehe. Radivojevićeva je pored mini tenis klinike koju je prezentovala najmlađima zajedno sa trenerom „tenis’10s“ Teniskog saveza Srbije Draganom Ilićem, odigrala i meč sa najboljim juniorom iz južne srpske pokrajine Filipom Pavićem, a zatim i podelila poklone deci u ime Teniskog centra „Novak“. Kraj uspešnog, kvalitetnog dana koji je mališanima Gračanice priuštio druženje sa srpskom teniskom princezom, obeležio je njihov zajednički poklič „Novak“ čime su Lola i deca poslali jasnu i glasnu poruku o tome ko je najbolji na svetu, ko je srpska sportska ikona.

Bili Džin King kup reprezentativka Srbije Lola Radivojević osim što je bila gost predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića, obišla je i vekovne srpske manastire, Gračanicu, Pećku patrijaršiju i Visoke Dečane.

Izvor RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još