• Početna>
  • Vesti>

Porodična olimpijada u Zvečanu – pobednici svi učesnici

Foto; TV Most

Tradicionalno i ove godine predškolska ustanova „Lane“ u Zvečanu organizovala je Porodičnu olimpijadu ,  na kojoj su se predškolci i njihovi roditelji, podeljeni i četiri ekipe, takmičili a pehare su osvojili svi učesnici jer ova manifestacija je organiziovana sa ciljem da mališani imaju što više sportskih aktivnosti ali i da se druže sa svojim roditeljima.

Ubaci loptu, skini dres, navlačenje konopca neke su od igara u kojima su svoje veštine pokazali predškolci i njihovi roditelji.

Pobednici ove Olimpijade su svi učesnici.

Deca su sa oduševljenjem učestovala u svim igrama i, kako su rekli, svi su se trudili kako bi bili najbolji.

Svi žele da i sledeće godine učestvuju u Porodičnoj olimpijadi i svi se slažu da je najbitnije bitno učestvovati a sve je lepše kada su i mama i tata učesnici.

Porodična olimpijada postala je tradicionalna manifestacija koju organizuje PU „Lane“ u Zvečanu.

„Imamo četiri ekipe, četiri nagrade smo spremili za svaku ekipu. Vodimo se time da je važno učestovati i da svaka ekipa dobije po jedan trofej. Trudićemo se da bude što više ovakvih aktivnosti, jer deci to mnogo znači a i uključivanje roditelja u naše aktivnosti jer su tada deca srećna. Kada su deca srećna onda smo sećni i mi“, poručila je  Marija Jovanović, direktor PU “Lane“ Zvečan.

Njegoš Bulatović, saradnik za fizičko vaspitanje u PU „Lane“ rekao je da je kompletan kolektiv zajedno sa decom uživao u ovom danu. Kako je rekao, proteklih mesec dana akcenat je na fizičkim aktivnostima dece preko Igara bez granica, Krosa RTS-a…

„Na kraju, kao šlag na torti, stigla je Porodična olimpijada. Meni je Porodična olimpijada najdraža  (aktivnost) jer dolaze roditelji, dolaze tetke, dolaze bake i u ovako teškim vremenima najvažnije je porodicu sačuvati“, rekao je Bulatović.

Ova Olimpijada organizuje se sa ciljem da deca imaju što više sportskih aktivnosti i da pokažu kakav su tim sa svojim roditeljima.

Comments

Pročitaj još