• Početna>
  • Vesti>

Pozorišna predstava „Sam protiv NATO“ sutra u Mitrovačkom dvoru

Foto; Kulturni centar"Dragica Žarković"

Pozorišna predstava „Sam protiv NATO” biće odigrana sutra, 16. aprila, u prostorijama Mitrovačkog dvora, u Kosovskoj Mitrovici.

Monodrama „Sam protiv NATO“ u izvođenju poznatog glumca sa juga Srbije, Dragana Bože Marjanovića, je priča o čoveku koji je uspeo da pobedi NATO uz pomoć usisivača, krave, debeljana i još nečega. Nastala tokom bombardovanja Jugoslavije, kroz dosta istinitih likova koji su provučeni kroz sarkastičnu i duhovitu prizmu, predstavlja odbrambeni mehanizam na ono što nas je zadesilo.

Pored želje autora da nas nasmeje, ova monokomedija nas podseća da ono što je bilo nikako i nikada ne smemo da zaboravimo, ni mi, ni pokoljenja koja dolaze.Snažna poruka koju nosi je upravo ono što čini da bude izvođena dugi niz godina.

Ulaz je slobodan, a broj mesta ograničen.Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na biletarnici Kulturnog centra „Dragica Žarković“ (kod crvenog solitera) 15. i 16. aprila od 10 do 18 časova.

Predstava počinje u 19.30 časova.Organizator je KC „Dragica Žarković“, a pokrovitelj Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica.

Comments

Pročitaj još