• Početna>
  • Vesti>

Miladinov obišla mališane sa KiM na Kopaoniku: Predivan je osećaj videti radost na licima naše dece 

Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM,  Svetlana Miladinov obišla je mališane sa severa Kosova, koja pet dana borave na Kopaoniku i poručila da će se država Srbija, kao i uvek, truditi da ulepša detinjstvo deci sa Kosova.

Oko tridesetoro dece iz dve Osnovne škole ,,Sveti Sava” Žerovnica i ,,Banović Strahinja” iz Banjske uživala su u aktivnostima koje su im obezbedili Kancelarija za KiM u saradnji sa MK “Resort” Kopaonik. Posebno zadovoljstvo je za njih bila vožnja bobom.

,,Predivan je osećaj videti na licima naše dece radost osmeh sreću, upravo to nam je bio cilj s obzirom na to da naša deca na prostoru Kosova i Metohije odrastaju u specifičnim i izuzetno teškim uslovima i za život i za rad. Drago mi je i hvala puno kompaniji MK Grup koja je prepoznala potrebu naše dece i ja im se u ime Kancelarije za KiM, u svoje lično ime i u ime dece zahvaljujem i naravno, zahvalnost Skijalištima Srbije koji su takođe učesnici u ovoj akcij”, naglasila je Miladinov. Ona je dodala da će se Kancelarija za KiM, kao i uvek, starati da  mališanima sa Kosova ulepšaju detinjstvo.

,,Zadovoljstvo mi je što naša deca mogu da borave na ovoj lepoj planini i što mogu da se u ovim uslovima druže, jer ovakvoj aktivnosti koje Kancelarija podržava upravo su i namenjena tome da se deca socijalizuju, upoznaju lepote naše zemlje Srbije, da sklapaju prijateljstva između sebe i naravno da nakon svega toga se vrate u svoje rodno mesto”, podvukla je Miladinov. 

Comments

Pročitaj još