• Početna>
  • Vesti>

Milović: Priština šalje poruku da sve što je srpsko i ima veze sa Srbijom treba ukloniti

Foto: TV Most

Uklanjanje bilborda sa počasnim građanima Zvečana je još jedan primer upotrebe sile i poruke koju nam šalje Priština ,,da sve što je srpsko i ima veze sa Srbijom treba ukloniti” istakao je za TV Most bivši gradonačlnik Zvečana i član Srpske liste, Dragiša Milović.

,,Svedoci smo da 25 godina ruše srpska groblja, pale crkve i manastire… smetaju im naše zastave, sada im smeta i zastava UNMIK-a, pa su na red došli i bilbordi na kojima su počasni građani naše opštine” rekao je Milović i dodao da su na njima ljudi koji imaju izuzetne zasluge za naš narod.

,,Poput akademika Zorana Krivokapića, svetski poznatog hirurga, Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera, mnogih humanitarnih radnika, Milorada Arlova, predsednika Vučića, ministra Đurića” kazao je Milović i podvukao da se sve odvija pred očima predstavnika međunarodne zajednice.

,,Sve se to odigrava pred licem predstavnika međunarodne zajednice, koji su ovde da donesu mir, ali ovim potezima ne vidim da dolazi do deeskalicije već naprotiv, zaoštravanja sitacije” ističe Milović.

Comments

Pročitaj još