Humanitarno veče za Lenu Jovanović sutra u Gračanici

S ciljem podrške Leni Jovanović iz Kosovske Mitrovice, Turistička organizacije Gračanice u saradnji sa kafe barom “Dionis” i pevačem Bobom Rakićem, organizuje HUMANITARNO VEČE ZA LENU JOVANOVIĆ- “VEČE DOMAĆE MUZIKE” u kafe baru “Dionis” u Gračanici koje će se održati u sredu 13. decembra sa početkom od 19.00 časova.

Na humanitarnoj večeri domaće muzike nastupaće Boba Rakić i bend. Sav prihod sa humanitarne večeri namenjen je za lečenje Lene.

Lena je učenica prvog razreda osnovne škole u Kosovskoj Mitrovici, koja je zbog epileptičnih promena , problema sa pažnjom i koncentracijom upućena na lečenje u logopedsko defektološki centar Buzdanović u Novom Sadu.

“Minimalno trajanje programa je godinu dana, a mesečni troškovi iznose 80.000 dinara. Kada se na to doda trošak iznajmljivanje stana , dolazi se do sume koju porodica ne može sama finansirati, zbog čega je prinuđena da potraži pomoć humanih ljudi.

Vreme je praznika, hajde da učinimo Lenino detinjstvo srećnijim i bezbrižnijim. Ovim putem molimo sve ljude dobre volje da pomognu kako bi se Lena vratila normalnom životu” naveli su organizatori.

Novac možete uplatiti na ime Milena Sedlarović 200-128791361-25 Banka poštanska štedionica.

Comments

Pročitaj još