• Početna>
  • Vesti>

Radoičić: Kurtijeva pretnja iz Brisela Srpskoj listi i srpskom narodu jasno pokazuje da on ne želi dijalog, već sukobe i osvetu

Foto: Srpska lista

Pretnja koju si danas uputio iz Brisela Srpskoj listi i prvenstveno srpskom narodu jasno pokazuje da ti, Aljbine Kurti ne želiš dijalog, ne želiš mir već želiš sukobe i da se osvetiš onima koje ne možeš ni da kupiš ni da slomiš. I zbog toga danas pokazuješ nervozu i svoje pravo lice pred očima kompletne međunarodne zajednice” saopštio je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

“99.9% srpskog naroda je odlučilo da neće na izbore pod pritiskom čizama tvojih specijalaca, na kojima je krv Srba koje su upucali i prebili i Srpska lista je sledila tu odluku jer je bila i uvek će biti uz svoj narod” dodaje se.

Potpredsednik Srpske liste Radoičić u saopštenju ističe da je Kurti “još jedan okupator”, koji kako se navodi, misli da silom može da podjarmi srpski narod.

“Ovom prilikom, svestan da tvoja pretnja nije naivna jer si u prethodnom periodu pokazao da možeš da izazivaš haos, podstičeš na sukobe i mržnju, zloupotrebljavaš institucije i njima progoniš Srbe bez ikakvih dokaza želim da ti poručim da nas nisi ni malo uplašio, niti nas u Srpskoj listi niti srpski narod. Da si samo još jedan okupator koji misli da može silom da podjarmi srpski narod, ali imaj na umu da nas ima više nego što nas možeš pohapsiti” stoji u saopštenju potpredsednika Srpske liste.

“Aljbine Kurti, kao i svi okupatori možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš. Vreme će pokazati ko će na kraju da pati i da plati. Živela Srbija! Živeo srpski narod!” zaključuje se u saopštenju potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića.

Kosovski premijer Aljbin Kurti je danas u Briselu između ostalog izjavio da će ” ljudi iz Srpske liste da pate i plate za grešku koju su napravili” i dodao da “Srbi koji su se integrisali žive dobro, a oni koji nisu žive loše”.

Comments

Pročitaj još