• Početna>
  • Vesti>

U OŠ “Sveti Sava” u Sušici održan turnir u stonom tenisu

Foto: RTV Gračanica

U okviru Kuluturno-zabavnog leta dani Gračanice 2023. godine, koje organizuju nevladina organizacija CSD sa još 11 NVO i udruženja uz podršku Opštine Gračanica, danas je održan turnir u stonom tenisu u Sušici uz učešće više od 60 juniora i seniora.

Predstavnik nevladine organizacije CSD Ivan Nikolić istakao je da se celokupan program završava na sam dan Opštine Gračanica, svečanom sednicom 21 septembra.

„Mi smo se trudili da sve discipline zastupimo u okviru ovog programa. Danas smo u sportskoj hali osnovne škole u Sušici, krećemo sa turnirom u stonom tenisu, takmičimo se u tri kategorije, prva kategorija su dečaci do 13 godina, druga kategorija su devojčice do 14 godina i treća kategorija su seniori 14 i više godina. Nismo znali da je ovoliko interesovanje za stoni tenis i da ima toliko ljubitelja stonog tenisa, kao što vidite prepuna je sportska hala, mi smo na neki način sami sebi dali zadatak da i sledeće godine ponovimo ovo što radimo sada“, rekao je Nikolić.

Turnir u stonom tenisu otvorio je direktor Omladine i sporta opštine Gračanica Dušan Cvejić, koji je poručio učesnicima da im današnji turnir protekne u prijateljstvu, drugarstvu, smehu, šali i da se naredne godine u okviru Kuluturno-zabavnog leta ponovo druže i takmiče.

Na kraju jednodnevnog turnira u stonom tenisu najboljima će biti uručene i nagrade.

Comments

Pročitaj još