• Početna>
  • Vesti>

Humanitarni koncert u kafe restornu “Knez”; Zajedno za decu sa smetnjama u razvoju

Udruženje roditelja “Podrži me” poziva sve sugradjane da se pridruže humanitarnom koncertu koji ima za cilj pružanje podrške deci i mladima sa smetnjama u razvoju. Koncert će se održati sa početkom u 20:00 časova, u kafe restoranu Knez.

Ulaznice za ovaj događaj iznose 500 dinara. Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namenjena su podršci rada Dnevnog centra “Podrži me” koji pruža neophodne usluge i podršku deci i mladima sa smetnjama u razvoju.

Ulaznice se mogu rezervisati putem broja telefona: 066125666, a mogu se kupiti na samom ulazu kafe restorana “Knez” pre početka događaja.

Na ovom događaju nastupiće Slobodan “Boba” Rakić i njegov bend, koji će se pobrinuti da vaše veče bude ipunjeno dobrom muzikom i pozitivnom energijom.

Nedavno je Udruženje roditelja “Podrži me” takođe organizovalo “Humanitarni bazar” na glavnom gradskom šetalištu sa istim ciljem da se prikupe sredstva za rehabilitaciju i dnevne aktivnosti dece sa posebnim potrebama u Dnevnom centru “Podrži me”. Ovu akciju podržali su građani Kosovske Mitrovice kupovinom kreativnih i upotrebnih radova dece i vaspitača ovog centra.

Comments

Pročitaj još