• Početna>
  • Vesti>

Ekipa „Metohija“ osvojila prvo mesto na memorijalnom turniru u Goraždevcu

Foto: Radio Goraždevac

U nedelju je završen memorijalni turnir u malom fubalu „Sećanje na Ivana i Panta“. Prvo mesto osvojila je ekipa „Metohija“.

Osam ekipa takmičilo se na memorijalnom turniru. U polufinale plasirale u se ekipe „Metohija“, „Wonderful“, „Božuri“ iz Velike Hoče i Orahovca, kao i ekipa „30+“.

U utakmici za treće mesto ekipa „Božuri“ izgubila je od „30+“ rezultatom 1:4.

Utakmicu za prvo mesto igrale su ekipe „Metohija“ i „Wonderful“. Rezultat je na kraju utakmice bio 1:1, te je pobednik odlučen izvođenjem penala. Gol za ekipu „Metohija“ postigao je Aleksandar Dašić sredinom prvog poluvremena, a Milutin Kolašinac na početku drugog poluvremena doneo izjednačenje.

Manastir Visoki Dečani uz blagoslov igumana Save Janjića, obezbedio je nagrade za igrače ekipa koje su osvojile prva tri mesta na turniru.

Jedan od organizatora ovogh turnira, Nemanja Jovović se na poluvremenu zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji kao i ekipi iz Velike Hoče i Orahovca.

Utakmicu je pratilo oko 200 meštana, dok je mnogo veći broj bio na fejsbuk profilu Radio Goraždevca i pratio uživo prenos utakmice.

Organizatori su se zahvalili Dejanu Dimitrijeviću, Zvonku Simonoviću, ekipi Radio Goraždevca, firmi Tekijanka, Termodom Kladovo, Termas Kladovo, štampariji Mig, agenciji Miletić, Global Kladovo, zlatara Auro Dva Srca, humanitarnoj organizaciji „Svi za Kosmet“, Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Privremenom organu opštine Peć, HO Srpska Solidarnost, Aleksandru Ratkoviću i Mind web studiju i sudijama koje su izdvojile vreme i dale doprinos organizaciji ovog turnira.

Comments

Pročitaj još