Održan Memorijalni turnir u malom fudbalu u Dobrotinu

Foto: RTV Gračanica

Proglašenjem pobednika i podelom zahvalnica u Dobrotinu je završen prvi Memorijalni turnir u malom fudbalu “Igrajmo za mladost pamtimo Milana”. 

Uz učešće blizu 30 ekipa sa centralnog Kosmeta, Štrpca, Zubinog Potoka, u Dobrotinu se igrao fudbal u znak sećanja na Milana Stanojevića koji je stradao u saobraćajnoj nesreći.

Poslednjeg dana turnira kada su se igrale finalne utakmice, rezultati su odlučili pobednike. Prvo mesto osvojila je ekipa “Hitna” iz Ugljara, drugo mesto osvojio je tim iz Donje Brnjice, dok je na trećem ekipa “Vidovdan”. Članovi pobedničkih ekipa dobili su medalje i pehare.

Prolašena je najmlađa ekipa, kao i najbolji golman i najbolji igrač, zatim najverniji, najstariji i najmlađi posetioci turnira. Pokroviteljima i svim sponzorima uručene su zahvalnice.

Aleksandar Kovačević proglašen za najboljeg golmana ističe da nagrade nisu ono za šta su se borili i igrali već sećanje na njihovog druga i prijatelja.

Organizator Bojan Krstić zahvalio se sponzorima i pokroviteljima, kao i svim ekipama na učešću. “Čestittam ekipi “Hitna” iz Ugljara na pobedi, čestitam igračima, najboljem golmanu, zahvalio bih se svim ljudima koji su prisustvovali našem turniru.”

Turnir je bio izuzetno posećen, među publikom je bilo najviše omladine, time je opravdan i cilj održavanja da se mladi više druže, kao i slogan turnira “Igrajmo za mladost pamtimo Milana”.

Comments

Pročitaj još