• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Kao po ustaljenom receptu, Kurtijev režim nastavlja sa lovom na Srbe pred očima međunarodne zajednice

Foto: Srpska lista

Dok međunarodni predstavnici jadikuju na sastancima bez želje da zaustave antisrpski režim Aljbina Kurtija u proterivanju srpskog naroda, dotle on nastavlja sa proizvoljnim i neosnovanim hapšenjem Srba, saopštila je Srpska lista.

“Danas je tako, bez ikakvih dokaza, u Gračanici uhapšen Dragiša Milenković, otet od svoje porodice, supruge i dece, i odveden u nepoznatom pravcu bez ikakvih predočenih dokaza o njegovoj krivici” stoji u saopštenju Srpske liste.

Kao po ustaljenom receptu, Kurtijev režim nastavlja sa lovom na Srbe pred očima međunarodne zajednice koja anemično ćuti i daje prostor Kurtiju da progoni Srbe, dok Euleks glumi statistički zavod koji u svoje izveštaje dodaje jedno po jedno ime časnog Srbina, navodi u saopštenju Srpska lista.

“Ma koliko nastojali da politikom svršenog čina dovedu srpski narod u nemoguću situaciju za opstanak na ovim prostorima, i naviknu nas na ove otmice, nećemo prestati da se borimo za svoja prava i tražimo slobodu za našu neosnovano uhapšenu braću, čija je jedina krivica srpska nacionalnost” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Comments

Pročitaj još