• Početna>
  • Vesti>

Učenici OŠ “Leposavić”, prvaci Srbije u futsalu, dočekani uz vatromet

TV Most

Učenici OŠ “Leposavić”, koji su na Republičkom takmičenju u futsalu održanom na Srebrnom jezeru osvojili prvo mesto, dočekani sinoć na platou ispred opštine Leposavić uz gromoglasne aplauze i vatromet.

“Veliki uspeh za školu ali i za jednu ovako malu sredinu, kao što je naš Leposavić. Svi smo srećni i zadovoljni, jer smo osvojili prvo mesto i doneli pehar i zlato”, kaže Viktor Vukašinović.

Da je uspeh veliki potvrđuje i Vasilije Novičić.

“Ovo je veliki uspeh za našu školu, a za nas igrače puno znači kako bismo dobili veće samopouzdanje. Napornim trudom i radom sve može da se postigne, mi smo to dokazali i osvojili smo Republičko takmičenje”, rekao je Vasilije.

Srećan je i Andrej Milanović koji poručuje: “Nastaviću da treniram fudbal”.

Trener Nemanja Stevanović navodi da je ovo veliki uspeh za tako malu sredinu. Ističe da je za devet godina ovo drugi put kako škola osvaja prvo mesto na Republičkom takmičenju.

“Ne znam da li u Srbiji postoji škola koja je osvojila dva zlata. To je za učenike veliki uspeh, za školu, našu opštinu, sve nas zajedno. To je jedna zajednica koja lepo funkcioniše”, rekao je Stevanović.

Direktorka OŠ “Leposavić” Silvana Magovčević, ponosna na uspeh učenika, navodi da škola beleži uspehe na svim nivoima takmičenja. “Ovo je veoma važan trenutak za našu školu, sa puno radosti sreće”, rekla je Magovčević.

Prvo mesto na Republičkom takmičenju u futsalu jedan je od najvećih uspeha škole i članova Omladinske škole fudbala “Kosmet” iz Leposavića.

Comments

Pročitaj još