• Početna>
  • Vesti>

Jevtić u Zagrebu: Pupovcu zahvalan na stalnoj podršci srpskom narodu na KiM

Foto Facebook

Potpredsednik Srpske liste i predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić danas je u Zagrebu prisustvovao četvrtoj velikoj skupštini Srpskog narodnog vijeća, sa ostalim zvaničnicima Srbije i Srpske pravoslavne crkve i tom prilikom zahvalio predsedniku SNV Miloradu Pupovcu na stalnoj podršci i brizi za Srbe na Kosovu. 

Jevtić je na ovu svečanost došao upravo na poziv predsednika SNV-a Milorada Pupovca.

“Četvrta velika skupština Srpskog narodnog vijeća održana je danas u Zagrebu u velikoj dvorani ’Lisinski’ uz prisustvo velikog broja gostiju, predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, premijera Hrvatske Plenkovića, velikodostojnika SPC-a, pojedinih ministara obeju vlada Srbije i Hrvatske i oko 2000 delegata i građana. Predsednik opštine Štrce Dalibor Jevtić je na poziv predsednika SNV-a Milorada Pupovca prisustvovao ovom događaju i gospodinu Pupovcu preneo pozdrave i čestitke predsednika Srpske liste Gorana Rakića i svojih kolega potpredsednika SL”, navodi se u saopštenju objavljenom na Fejsbuku.

Uz želje za uspešan rad i u narednih pet godina, Jevtić je gospodinu Pupovcu zahvalio na stalnoj podršci i brizi koju iskazuje u odnosu na život i položaj Srba na Kosovu.

Comments

Pročitaj još