• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Trajković bi da okalja obraz svakom Srbinu koji stoji na putu Kurtiju

Foto: Srpska lista

“Ko o čemu, Rent-a-Rada o poštenju, to je najbolja definicija ponašanja Rade Trajković, koju je Aljbin Kurti lično postavio na njegov platni spisak sa jedinim zadatkom da napada državu Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i potpredsednika Milana Radoičića” saopštila je Srpska lista.

“U toj borbi za svaki Kurtijev evro Rent-a-Rada ne bira sredstva, laži i izmišljotine. Trudi se Rent-a-Rada da svakom Srbinu koji stoji na putu Kurtiju da protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta ukalja obraz svojim izjavama ne shvatajući da u stvari ne govori o drugima već o sebi” navodi se u saopštenju.

Srpska lista ističe da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić bore za srpske nacionalne interese, za ostanak i opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

“Rent-a-Radi smetaju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić jer se njihova politika zasniva na borbi za srpske nacionalne interese, za ostanak i opstanak Srba na Kosovu i Metohiji i za očuvanje srpskih nacionalnih interesa. Za razliku od njih Rent-a-Radi je interes slabljenje pozicije srpskog naroda, ugnjetavanje i poniženje Srba i nastavak progona Srba kao deo plana Aljbina Kurtija da se Srbi proteraju, da se njima stave okovi na ruke i povezi na usta i oči” navodi Srpska lista.

“Laži, izdaja, obmana i prevara su jedini atributi koji su Rent-a-Radu preporučili Kurtiju da je uzme pod svoje skute i nagradi mesečnim primanjima, što srpski narod dobra shvata, zato joj je na izborima dao 0.02% glasova i poslao u političku istoriju” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Predsednica Evropskog pokreta Srba Rada Trajković ranije danas u razgovoru za Dojče Vele izjavila da “integraciju Srba radi mafija” kao i “da su dva naroda upućena jedan na drugi i da bi zajedno trebalo i da stignu do Evrope, ali da beogradska vlast vrši opstrukciju njenog rada”.

Comments

Pročitaj još