Šubarić uručila pomoć i ogrev porodici Virijević

Foto: RTV Gračanica

Opština Gračanica izdvojila je 16 000 evra za realizaciju programa socijalne pomoći najugroženijem stanovništvu.

Predsednica opštine Gračanica prof.dr Ljiljana Šubarić obišla je danas osmočlanu porodicu Virijević i uručila im ogrev kao i dva paketa pomoći.

„Ove godine je opština Grčanica obezbedila 16 000 evra za realizaciju programa socijalne pomoći najugroženijem delu stanovništva.Obezbedili smo ukupno 70 prehrambenih paketa, 70 hijenskih kao i 100 metara drva za ogrev.Danas smo kod  osmočlane porodice Virijević u Novom Badovcu,uručili smo im dva metra drveta kao i prehrambeni paket.Pomoć je obezbeđena za više od 200 porodica sa teritorije opštine Gračanica .Opština Gračanica vodi odgovornu socijalnu politiku i mi ćemo nastojati da stignemo do svake porodice kojoj je potrebna pomoć na teritoriji naše opštine“, rekla je predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić.

„Ova pomoć za našu porodicu puno znači jer nismo imali ni drva ,ni hrane.Imam šestoro dece i teško se živi samo sa socijalnim primanjem.Opština Gračanica mi uvek izađe u susret i hvala im na tome i što je danas predsednica došla i upoznala se sa problemima moje porodice“istakla je Virijević.

I u narednom periodu opština Gračanica će nastaviti sa raspodelom pomoći i  time olakšati svakodnevni život socijalno ugroženim porodicama.

Comments

Pročitaj još