• Početna>
  • Vesti>

Vučić: U teškoj smo situaciji, dajemo sve od sebe da sačuvamo mir i stabilnost

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija u teškoj situaciji, ali da će dati sve od sebe kako bi sačuvao mir i stabilnost, i zaštitio srpski narod na severu Kosova i Metohije.

“Sve dajemo od sebe da sačuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju. Danas je i patrijarhu srpskog gospodinu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Nikada se to u istoriji nije dogodilo.I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno. Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više” rekao je Vučić

“U skladu sa tim, želim da vas obavestim da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije. U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju” naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu.

Comments

Pročitaj još