• Početna>
  • Vesti>

Predsednik opštine Gnjilane posetio povratničku porodicu Aksić u Koretištu

Foto Kancelarija za KiM

Predsednik Privremenog organa opštine Gnjilane Saša Milošević posetio je danas porodicu Aksić iz Koretišta koja se nedavno, posle deset godina, iz Beograda vratila u svoj rodni kraj na Kosovu i Metohiji, objavila je na fejsbuk stranici Kancelarija za KiM.
Bojan i Maja Aksić rešeni su da na svom ognjištu u Kosovskom Pomoravlju grade novi život zajedno sa svojim ćerkama Katarinom (11), Anđelijom , Milenijom (1). Milošević je sa njima razgovarao o izazovima sa kojima se susreću i na koji način opština i Kancelarija za Kosovo i Metohiju mogu da im pomognu

“Opština je Aksićima još prošle nedelje donirala drva za početak grejne sezone, a sada smo razgovarali i o drugim problemima, pre svega snabdevanju pijaćom vodom i na koji način možemo da im pomognemo da obezbede stabilniji izvor prihoda. Znamo da je za održiv ostanak i opstanak to neophodan preduslov i uveren sam da ćemo iznaći rešenje u najkraćem mogućem roku za oba problema. Važno je da se držimo zajedno i razgovaramo i rešavamo realne problem našeg naroda” rekao je Milošević.

Comments

Pročitaj još