• Početna>
  • Vesti>

SL: Laži Rade Trajković očigledno naručene iz Prištine

Gomila laži i bljuvotina koje ovih dana Rent-a-Rada Trajković izbacuje u medijskom prostoru Srbije protiv predsednika Aleksandra Vučića i potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića su očigledno naručene iz Prištine kako bi se stvorili uslovi za nastavak terora nad Srbima na Kosovu i Metohiji, posebno na severu”, saopštila je Srpska lista.

“To je ona ista Rada Trajković koja se pored Kušnera smejala žrtvama iz zloglasne Žute kuće, i ona ista koja je na prethodnim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji bila kandidat sa punom podrškom Aljbina Kurtija, koga je tada hvalila i govorila kako će Srbima doneti blagostanje i bolji život, nadajući se da će je uzeti za ministra ili bar svog savetnika.

E baš ta Rent-a-Rada Trajković, sa Savskog venca lije krokodilske suze i tobož pati za Srbima na Kosovu i Metohiji, koji je pamte kako im je naplaćivala svako radno mesto i zakidala svaku pomoć koja im je bila upućena, i koja je podizala plate iz KBC Priština i sa Medicinskog fakulteta a da se na radnim mestima pojavljivala jednom mesečno, i koja je od silne borbe za Kosovo i Metohiju svoju decu i sebe stambeno zbrinula u Beogradu, na Savskom vencu, gde kvadrat njenog stana vredi koliko i okućnica Srbina u Gračanici ili Leposaviću. 

Dakle da poredimo, dok je Rent-a-Rada Trajković sa svojom decom u Beogradu a neku poslala čak i u inostranstvo, deca potpredsednika Radoičića žive i školuju se na Kosovu i Metohiji i dele sudbinu srpskog naroda na ovim prostorima. Toliko o činjenicama i odnosu prema borbi za budućnost srpskog naroda na ovim prostorima.

Srpska lista će nastaviti da se odgovorno u nemogućim uslovima zajedno sa potpredsednikom Radoičićem, uz podršku naše države, bori za svakog Srbina na Kosovu i Metohiji, trudeći se da čuvamo jedinstvo našeg naroda, ali nećemo ćutati na uvrede nemoralnih aveti prošlosti, čiji je primer Rent-a-Rada Trajković, koje su pobegle sa Kosova i Metohije, ostavljajući iza sebe pustoš i finansijski iznuren srpski narod.

Nećemo ćutati jer takvi nemaju nikakvu podršku Srba sa Kosova i Metohije, a na izborima osvoje glasove čiji je broj statistička greška, a politiku povezuju sa lopovlukom i kriminalom polazeći od sebe, polazeći od one narodne da “lopov u poštenje ne veruje”, tako i ona ne razume borbu Srpske liste. 

Sa druge strane ona napada predsednika Vučića, jer je od 2000. godine predsednik Aleksandar Vučić jedini srpski lider pod čijim vođstvom su Srbi postigli političko jedinstvo na Kosovu i Metohiji, koje je bedem odbrane srpskog naroda, čime je uklonjena mogućnost da pojedinci poput Rent-a-Rade mogu da trguju srpskim interesima i zarađuju na srpskoj muci, kako je ranije činila.

Ne treba zaboraviti da je ona ta koja je hvalila Kurtija, i za razliku od nje lidere Srpske liste Priština progoni bez dokaza, maltretira naše građane i preti proterivanjem, a nju podržava na izborima i gosti po Prištini kao svoju džuboks mašinu koja radi na žetone”, stoji u saopštenju Srpske liste.

Comments

Pročitaj još