Selaković, Pavkov i Nikolić obišli Pomoravski okrug

Nikola Selaković, Sara Pavkov i Ivana Nikolić obišli su danas Pomoravski okrug, saopštila je Srpska napredna stranka.

Nikola Selaković rekao je da smo u prethodnim godinama mogli da vidimo šta sve Srbija može da učini kada je jaka, složna i kada zna šta želi – da stane na noge, uspravi se i učini dobro i sebi, i svim svojim ljudima.

“Samo mirna i stabilna Srbija može da garantuje prosperitet svakom svom građaninu i čitavoj našoj državi, takvu Srbiju moramo da sačuvamo, a dan odluke je 3. april” zaključio je Selaković.

Sara Pavkov poručila je da naprednjaci slušaju potrebe građana, ali i potrebe prirode.

“Zato smo obezbedili prostor za sve privrednike, domaće i strane, male i velike, ali tu nismo stali, već smo obezbedili i dodatna sredstva za zaštitu životne sredine, istakla je ona. Da bismo sačuvali ovakve prirodne lepote, mi moramo da imamo jaku privredu, moramo da sačuvamo mir i stabilnost, a to možemo da obezbedimo samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu” poručila je Pavkov.

Ivana Nikolić je poručila da se ne može se napredovati bez malih i srednjih preduzeća.

“Našoj državi su veoma bitne male porodične firme, jer one zadržavaju mlade ljude i nude im prosperitet, koji se oglada ogleda i u razvijenoj infrastrukturi koju Srbija danas ima, i koja će tek da se gradi u budućnosti” rekla je Ivana Nikolić.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: SNS

Comments

Pročitaj još