• Početna>
  • Vesti>

Ski opening na Kopaoniku od 9. do 12. decembra, sutra besplatno korišćenje žičara

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone na Kopaoniku, najbližoj planinskoj lepotici našem gradu i građanima severa Kosova i Metohije, planirano je za sutra.

Ski Opening na Kopaoniku inače traje do nedelje 12.decembra a prvog dana “Skijališta Srbije” su za sve koja se zateknu na stazama obezbedili besplatan ski pass.

Prvi ski opening, održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Ski Opening Kopaonik je nakon jedanaest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.

Radno vreme skijališta će biti od 9 do 15:30 časova, dok će gondola Brzeće – Mali Karaman raditi od 9 do 15 časova za izvlačenje skijaša. Noćna staza Karaman greben će raditi od 18 do 22 časa.


Prodajna mesta za kupovinu ski karata koja rade tokom openinga su kod boba na šinama, u Upravnoj zgradi Skijališta Srbije i na polazu gondole.

Prvi dan skijanja će biti besplatan, a tokom preostala tri dana manifestacije će važiti popust od 30% na cenu karata za taj period. 

Izvor i foto: Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još