• Početna>
  • Vesti>

Otkupljene nove parcele za groblje u Rudaru; uskoro i nov parking u Kolašinskoj ulici

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica potvrdio je da je kapela na gradskom groblju u Rudaru počela sa radom. Na groblju je asfaltiran i deo puta i olakšana pristupna deonica kako bi  se sahrane lakše obavljale.

Istakao je da će groblje biti prošireno i da je Opština Kosovska Mitrovica otkupila nove parcele. „Prema procenama nadležnih u JKP „Standard“ prostora će biti dovoljno za period narednih deset godina“ istakao je Spirić.

Predsednik Privremenog organa je potvrdio da je u saradnji sa Direkcijom za stambeni i poslovni prostor u Kosovskoj Mitrovici u toku izgradnja novog parking prostora kapaciteta više od sto vozila, kod pijace u Kosovskoj Mitrovici, u Kolašinskoj ulici.

Izgradnja rezervoara vode na Partizanskom brdu, koja je u završnoj fazi doprineće stabilizaciji vodosnabdevanja, potvrdio je Spirić.

Velika zahvalnost našoj državi Srbiji koja nesebično pomaže, a na nama je da  čuvamo našu imovinu, gradimo i stvaramo nove prilike za bolju budućnost i to možemo samo složni i ujedinjeni.

Pokazali smo kako je Mitrovica izgledala nekoliko godina unazad,a kako izgleda sada, istakao je Spirić.

Izvor i foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još