• Početna>
  • Vesti>

Počela sednica Kriznog štaba, razmatra se popuštanje mera

Beograd 12. marta 2021. - Sednica Kriznog staba za borbu protiv virusa korona, na kojoj ce biti analizirana aktuelna epidemioloska situacija, pocela je u 11 sati. Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja Branko Ruzic, premijerka Ana Brnabic i ministar zdravlja Zlatibor Loncar na sednici. FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ bg

Nova sednica Kriznog štaba počela je danas oko 16 časova, a kako je ranije najavila premijerka Ana Brnabić, na njoj će se razmatrati eventualno popuštanje mera.

Sednici, između ostalih, prisustvuju premijerka Ana Brnabić, epidemiolog Predrag Kon, infektolog Mijomir Plemiš, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković,

Ranije danas premijerka je kazala da se postoji stagnacija, čak i blagi pad novozaraženih u Beogradu, gde je i najviše vakcinisanih građana.

Brnabić je, ranje danas, istakla da će se pre sednice sastati sa lekarima, saslušati njihove stavove, kako bi mogao da se pronađe balans između zdravlja i ekonomije.

Ona je najavila je da će se nakon sednice članovi Kriznog štaba obratiti javnosti.

Izvor: TANJUG

Comments

Pročitaj još