• Početna>
  • Vesti>

Popović primio delegaciju Fondacije “Delije” koja će obezbediti poklone za mališane u Gračanici

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas predstavnike Fondacije „Delije“ koji će tradicionalno i ove godine najmlađima sa teritorije naše opštine podeliti paketiće kao i laptopove, tablet računare i telefone kao i novac za 16 mališana iz socijalno ugroženih porodica.

Poredstavnici Fondacije predvođeni Ljubomirom Krletom Stankovićem stigli su u Gračanicu gde će podeliti 2000 paketića deci predškolskog i nižeg školskog uzrasta. Osim novogodišnjih paketića Delije su obezbedile preko 20 laptopova tablet računara i telefona kao i novčanu pomoć od po 500 evra za 16 mališana iz socijalno ugroženih porodica.

Predsednik opštine Gračanica danas je primio predstavnike Fondacije uručio im zahvalnice za doprinos i pomoć koju pružaju deci sa teritorije opštine Gračanica .

„Svake godine Fondacija Delije obraduje naše mališane. Ja želim da im se u njihovo ime zahvalim. Zadovoljstvo je imati ovakve ljude uz sebe i verujem da naš narod sa ovakvim akcijama vidi da nije sam. Svi ovi ljudi iz Fondacije Delija marljivo rade tokom cele godine i pažljivo osmišljavaju na koji način mogu da pomognu našem narodu. Ove godine kao i prethodnih pored novogodišnjih paketića naše mališane će obradovati i sa novim telefonima i laptopovima. Nadam se da će se ova akcija nastaviti a ono što sam dobio kao uveravanje nakon razgovora koji sam imao sa predstavnicima fondacije jeste da oni ove akcije planiraju dugoročnije što je dokaz da naš narod u budućnosti neće biti sam“, kazao je Popović.

Već nekoliko godina unazad Fondacija „Delije“ donira paketiće i pomoć za decu na Kosovu. Osim sada već tradicionalne podele novogodišnjih paketića Delije su učestvovale i mnogim humanitarnim akcijama kojima su pomogle brojne zdravstvene ustanove i porodice na teritoriji opštine Gračanica.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još