Saobraćajna nezgoda na Bistričkom mostu

Oko 8 časova i 30 minuta na magistralnom putu u mestu zvanom Bistrički most u opštini Zvečan, došlo je do saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom u kojoj je učestvovalo jedno vozilo kraljevačkih registarskih oznaka, marke “Reno megan” kojim je upravljala ženska osoba sa inicijalima M.R. rođena 1998. godine, saopštio je za program Radio Kosovske Mitrovice portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

Do nesreće je došlo kada se vozilo kretalo iz pravca Leposavića ka Kosovskoj Mitrovici. Prelaskom preko Bistričkog mosta, vozilo je izgubilo kontrolu i izletelo sa desne strane puta, pri čemu udara u saobraćajni znak, nastavlja niz liticu, upada u vodu i biva potopljeno.

“Usled udara, staklo suvozača je bilo slomljeno, tako da je vozač izašao kroz prozor i doplivao do obale.” dodaje Radović.

Vozač je transportovan civilnim vozilom do Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici gde je izvršen preventivni pregled na kojem je utvrđeno da vozač nije zadobio teške klinilke povrede.

Istraga je u toku.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još