• Početna>
  • Vesti>

Policija uhapsila još jednog Srbina zbog teškog ubistva

Foto: Kosovska policija

Srbin M.R. (1993) uhapšen je u selu Srbovac, u opštini Zvečan pod sumnjom za saučesništvo u teškom ubistvu svog sunarodnika S.M. (1939).

Regionalna istražna jedinica, u saradnji i uz asistenciju istražitelja policijske stanice u Zvečanu, privela je juče na saslušanje M.R. (1993, osumnjičenog da je učestvovao u krivičnom delu “Teško ubistvo” 2014.godine, potvrdio je Kontakt Plus radiju regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović.

“Od osumnjičenog je uzeta pisana izjava u prisustvu branioca, nakon čega je mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati”, kazao je Radović i dodao da je isti u pratnji Regionalne istražne jedinice odveden do pritvornog centra u policijskoj stanici Mitrovica Jug.

Radović ističe da je reč o slučaju koji je otvoren 8.marta 2014. godine u PS Zvečan, kada je okarakterisan kao slučaj “Nestalo lice”, da bi pre dva dana operativnim radom i istragom policija došla do saznanja, da je reč o “Teškom ubistvu” za sada pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Tom prilikom uhapšen je Srbin M.R (1993) sa prebivalištem na Kosovu, istakao je u izjavi Kontakt Plus radiju regionalni portparol Kosovske policije.

Prema njegovim rečima, nakon uzetih izjava trojice svedoka slučaja, osumnjčeni je priveden u PS Zvečan, određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati i nakon toga rad sa osumnjičenim je preuzela Regionana istražna jedinica. 

Istraga u vezi ovog slučaja se nastavlja, zaključio je Radović.

Izvor: Radio Kontakt plus

Comments

Pročitaj još