• Početna>
  • Vesti>

Sekretarici Olivera Ivanovića određen pritvor od 48 sati

Sekretarici Olivera Ivanovića Silvani Arsović određen je pritvor od 48 sati, potvdila je za “KoSSev” najbliža saradnica pokojnog Olivera Ivanovića. Njoj su potvrdili advokati koji su u Gračanici. Božović je upravo krenula za Gračanicu, kako bi dobila detalje.

Dugogodišnja sekretarica Olivera Ivanovića Arsović Silvana zatražila je advokata dok je bila na putu za Prištinu iz Kosovske Mitrovice sa Kosovskom policijom, potvrdila je za “KoSSev” najbliža partijska saradnica Olivera Ivanovića Ksenija Božović. Za to vreme, “Informer” je u Beogradu javio da je Ksenija Božović ta koja je privedena i da se nastavlja “šiptarski teror”.

Ksenija Božović je, međutim, za “KoSSev” razgovarala iz Kosovske Mitrovice, vidno uznemirena zbog, sa jedne strane informacije da sumnja da je Silvana privedena, a sa druge, zbog toga što nema nikakav kontakt sa njom.

“Silvanu su pozvali da se jutros odazove u severnu policijsku stanicu radi davanja iskaza u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića, što je Silvana i ranije činila nekoliko puta. U stanici su joj naveli da je specijalni tužilac tražio da je potrebno da se ode u Prištinu, a onda mi se, kako sam razumela, negde tokom puta javila i rekla da joj pronađemo advokata. Više od tada sa njom nemam nikakav kontakt. Veoma sam zabrinuta,“ rekla je Božović.

Kosovski mediji su još jutros javili da je Arsović uhapšena.

Kosovska policija se nije oglašavala, a u međuvremenu pokušavamo da dobijemo potvrdu i zvanične informacije iz Prištine.

Arsović Silvana je dugogodišnja sekretarica Olivera Ivanovića i jedna od njegovih najbližih saradnika i prijatelja.

 

Izvor: Kossev

Comments

Pročitaj još