• Početna>
  • Vesti>

Održan koncert Merime Njegomir, Olivera Njega i Snežane Berić

U prepunoj sali Mitrovačkog dvora večeras je održan koncert Merime Njegomir, Olivera Njega i Snežane Berić koje je na klaviru pratio Nikola Rackov. Posetioci su puna dva sata uživali u najvećim hitovima ovih pevača, ali i pesmama iz čitavog sveta. Publiku su, sudeći prema aplauzima, najviše oduševile numere na Ruskom iz mjuzikla „Cigani lete u nebo“. Poslednju pesmu „Moji su drugovi“, cela sala je provela na nogama.

Koncert je umesto u 19h počeo pola sata kasnije usled problema sa električnom energijom.

Nikola Rackov je rekao da mu je drago što su uspeli da pruže ljudima dva sata, kako je rekao, lepog novogodišnjeg koncerta.

„Rekao sam mojim saradnicima da ćemo pritisnuti gas do kraja, i mi smo to i uradili. Izveli smo program od 32 numere, program od preko 2 sata. Imalo je i dinamiku i dramaturiju, nijedan zastoj. To što je malo nestalo svetla na početku pa ništa, dobro je da nismo počeli koncert. Šteta bi bilo prekidati koncert, ali ovako, sa ovom koncepcijom muzike čitavog sveta, to smo uradili sa velikim zadovoljstvom“  kazao je Rackov.

Snežana Berić kaže da je oduševljena i presrećna što se nakon toliko godina vratila u Kosovsku Mitrovicu.

„Ja sam srećna što je svaka kompozicija naišla na veliki aplauz, na jednu ljubav u stvari. Mi smo podelili večeras svoju ljubav prema muzici i umetnosti i prema publici. To je bila jedna interakcija i srećna sam zbog toga“ rekla je Snežana Berić.

Koncert je organizovao Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica.

Comments

Pročitaj još