• Početna>
  • Vesti>

Terzić: Rada Trajković bestidno kriminalizuje Srbe sa KiM

Foto: Printscreen

“Rada Trajković miljenica Aljbina Kurtija u maniru najvećih srbofoba kao po običaju bestidno kriminalizuje Srbe sa KiM čime po ko zna koji put dokazuje da je integralni deo antisrpske politike i na strani onih koji žele zlo srpskom narodu” saopštio je član predsedništva SNS-a i pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miloš Terzić.

Ništa čudno za osobu koja je gurala Srbe u Vladu Bajrama Redžepija i dobro naučila od Bernarda Kušnera kako se mrzi srpstvo dok se smejala nad strašnom sudbinom ubijenih Srba u “Žutoj kući”, navodi Terzić u svom saopštenju.

“Svojim besramnim lažima o Aleksandru Vučiću koji predstavlja najveću branu nezavisnosti lažne države, Rada Trajković zajedno sa njenim šefom Aljbinim Kurtijem, traži alibi za nove jednostrane i nasilne akcije nad golorukim srpskim narodom na KiM” stoji u saopštenju.

“Dok su predstavnici Srpske liste uz naš narod na KiM i dok se uz podršku Aleksandra Vučića i Srbije na sve načine bore da zaštite pokušaje otimanja imovine srpskih domaćina, otimanje srpske zemlje upravo je podržao njen Nenad Rašić i to sa dve ruke u prisustvu Aljbina Kurtija čime su i on i Rada Trajković dokazali da su na istom zadatku i da zdušno podržavaju nasilje nad Srbima koje za cilj ima ništa drugo do etnički čisto Kosovo i Metohiju bez Srba. Na taj način sebe su definisali kao najveće sramote u istoriji srpskog naroda” navodi se.

Činjenica je da su njeni histerični izlivi srbofobije potkrepljeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Milanu Radoičiću i svima koji se bore za bezbednost Srba na KiM i koji se herojski suprotstavljaju Kurtijevom velikoalbanskom teroru, navodi Terzić.

Nikakvi pokušaji kriminalizacije srpskog naroda i njenih legitimnih predstavnika, kako bi se oslabila srpska pregovaračka pozicija po pitanju KiM neće proći od strane nelegitimno postavljenih Kurtihevih slugu koji su se odavno ispisali iz srpstva i Srbiju zamenili crveno-crnim barjakom Aljbina Kurtija, dodaje se.

“I neka joj konačno bude jasno za juče, danas i sutra da će legitimni predstavnici Srba na KiM zajedno sa predsednikom Vučićem uz apsolutnu podršku našeg naroda nastaviti borbu za KiM u sastavu Srbije i na tom putu ih sigurno neće zaustaviti nijedan Kurtijev Srbin kao što su Rada Trajković i Nenad Rašić” zaključuje se u saopštenju člana predsedništva SNS-a i pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miloša Terzića.

Comments

Pročitaj još